Eurolouvre

Zoals u misschien wel gezien heeft, is onze website compleet veranderd. Een nieuwe frisse maar toch authentieke uitstraling zorgt ervoor dat wij onze luiken perfect aan u kunnen tonen.

Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in verkopen, leveren en monteren van louvreluiken, paneelluiken, schuifluiken en American shutters. Niet alleen geven luiken uw huis een bijzondere uitstraling, het helpt tevens het verlies van energie te beperken en ze zijn geluids-isolerend. Onze luiken zijn een op maat gemaakt tijdloos product dat zeker aan uw wensen zal voldoen. U kunt kiezen uit diverse materialen: verschillende houtsoorten, kunststof, aluminium. Naast de buitenluikenverzorgen wij ook de aankleding van uw interieur met onze american shutters. 


De werkzaamheden van Eurolouvre strekken zich uit over het gehele marktsegment. Op het gebied van binnenluiken zijn we specialist in levering en montage van American shutters met verstelbare lamellen. Meer en meer vinden louvreluiken binnenshuis een toepassing, denk maar aan kastwanden, in de huiskamer, slaapkamer, etc. Kamerschermen en vouwwanden zijn ook mogelijk. Ook voor schuifpuien en erkers is het mogelijk om louvreluiken toe te passen. Voor zowel handmatige bediening als geautomatiseerde luiken bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze persoonlijke benadering en deskundig advies staan garant voor een optimaal eindresultaat; wij leveren maatwerk dat speciaal op uw situatie wordt afgestemd. Uw wensen staan centraal bij onze producten en diensten. 

Bekijkt u onze vernieuwde website eens en laat ons uw luiken openen. Om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen, kunt u ons offerteformulier invullen.

Graag tot ziens bij Eurolouvre!

Einde content