Houten Louvre luiken

Louvreluiken zijn klassiek ogende luiken met schuingeplaatste lamellen. Ze bieden de perfecte balans tussen privacy en lichtinval en geven karakter aan ieder pand. Naast moderne materialen vindt u bij Eurolouvre een gevarieerd assortiment houten louvre luiken. Afgewerkt met bijvoorbeeld beits, transparante lak of een RAL-kleur versterken deze raamluiken de uitstraling van uw interieur of exterieur. De afwerking verzorgen wij, net als het vakkundig op maat maken en monteren van uw houten louvre luiken. Laat u inspireren door ons basis-assortiment en ontvang een scherpe aanbieding in de vorm van een persoonlijke offerte.

Louvreluiken hout

Baarn
Baarn
Laren ronde lamel
Laren ronde lamel
Combi
Combi
Laren
Laren
Laren kleine ronde lamel
Laren kleine ronde lamel
Combi met bossing
Combi met bossing
Napels
Napels
Eifel
Eifel
Model Beweegbare Lamel
Model Beweegbare Lamel

Uw balans tussen privacy en lichtinval

De schuine lamellen in uw houten louvre luiken kunnen wij vastzetten in de door u gekozen hoek, of leveren met verstelbare lamellen. De keuze hierin is een afweging van gemak, prijs en welke factoren u nog meer belangrijk vindt. Hoe dan ook bepaalt u zelf uw balans tussen privacy en lichtinval. Wilt u de lamellen dicht laten, dan kunnen wij uw houten louvreluiken eventueel luchtdicht afwerken. Naast volledige privacy en ook veiligheid profiteert u op deze manier van extra isolatie voor de ramen.

 

Geschikt voor ieder pand en project

Dankzij de variatie in modellen en vele afwerkmogelijkheden zijn onze houten louvre luiken geschikt voor ieder pand en project, van historische appartementen in het centrum, grachtenpanden en landhuizen tot strakke nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden en hotels. Naast diverse louvreluiken hebben we een aantal combinaties met paneelluiken samengesteld. Een mooie mix tussen het klassieke van houten louvre luiken en het strakke van paneelluiken.

 

Houten louvre luiken op maat

Welk basismodel u ook kiest, wij maken uw houten louvre luiken volledig op maat. Hiertoe komen wij inmeten bij u thuis of op locatie. Verder bespreken we de afwerking van het hout, het hang- en sluitwerk (bijvoorbeeld een handgreep, schuifsloten, sierscharnieren etc.) en uw verdere wensen. Bestelt u er meerdere (geen project is ons te groot), dan kunt u uiteraard het eerste exemplaar beoordelen voordat we de rest vervaardigen.

 

Vakkundige montage

Na het inmeten, ontwerpen, produceren en afwerken van uw houten louvre luiken gaat onze service verder. Onze montageploeg barst van de ervaring. De monteurs hebben een technische opleiding gevolgd en blijven zich ontwikkelen d.w.v. cursussen en in de praktijk. Het monteren van uw houten louvre luiken kunt u dan ook gerust aan de vakmensen van Eurolouvre overlaten.

 

Uw offerte voor houten louvre luiken

We voorzien u graag van uw persoonlijke offerte voor houten louvreluiken. Noteer in uw offerte-aanvraag het basismodel van uw voorkeur en laat ons weten wat uw wensen en plannen zijn. U ontvangt dan spoedig van ons uw persoonlijke prijsindicatie, of we nemen eerst contact met u op om nog een en ander door te nemen. Nadat we bij u thuis of op locatie langs zijn geweest, ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsopgaaf en een voorstel voor de planning. Na uw ‘go’ gaan wij aan de slag met uw houten louvre luiken op maat.