Schuifluiken

Met schuifluiken regelt u op een flexibele manier extra privacy, zonwering en isolatie. Schuifluiken zijn de meest ruimtebesparende soort luiken. Waar standaard luiken naar buiten of binnen klappen, schuiven deze luiken open en dicht langs een rail. Bij Eurolouvre hebben we schuifluiken van hout en aluminium in diverse designs. We maken ze graag voor u op maat, afgewerkt zoals u wenst. Kies uw materiaal en design en vraag vandaag nog uw offerte aan.

De voordelen van schuifluiken

 

Het plaatsen van luiken binnen of buiten voor de ramen brengt vele voordelen met zich mee. Schuifluiken doen daar nog een schepje bovenop. We beginnen met de voordelen van luiken:

 

  • Buitenluiken houden het zonlicht tegen, zodat de stralen niet via het glas naar binnen komen. Dat voorkomt het broeikaseffect waardoor de temperatuur binnen minder snel oploopt. 
  • Luiken houden de warmte binnen. Dat geldt net iets meer voor binnenluiken, maar ook buitenluiken werken isolerend.
  • Luiken vergroten uw privacy. Dankzij de verschillende soorten luiken zoals louvreluiken, paneelluiken en schuifluiken kunt u zelf kiezen hoeveel extra privacy u wenst.
  • Luiken aan de buitenkant van het huis versterken de uitstraling van uw woning of commerciële pand. Bij projectbouw geeft u de panden met luiken een eenduidige uitstraling.

 

Schuifluiken schuiven soepel open en dicht en kunnen worden voorzien van elektrische bediening. Dat geeft ze van alle luiken het grootste bedieningsgemak. Ook steken ze niet uit naar buiten of binnen tijdens het openen en sluiten.

 

De schuifluiken van Eurolouvre

 

Bij Eurolouvre vindt u schuifluiken van hout en aluminium. Houten schuifluiken kunnen worden geschuurd en gebeitst, of worden gelakt in een RAL-kleur naar keuze. Het nadeel van hout is dat het periodiek opnieuw moet worden behandeld. Dat geldt niet voor aluminium schuifluiken. Deze zijn onderhoudsarm en zeer goed bestand tegen de elementen. De uitstraling van aluminium schuifluiken is wat moderner. Ze zijn er in strakke en speelse designs.

 

Maatwerk in schuifluiken

Eurolouvre levert maatwerk in schuifluiken. De luiken op deze website dienen als uitgangspunt. We maken ze op maat aan de hand van uw specificaties. Desgewenst plaatsen we ze vakkundig, of het nu gaat om een enkele woning of projectbouw. Maar eerst wilt u natuurlijk weten wat schuifluiken kosten. Omdat het om maatwerk gaat, werken we op basis van offertes. Geef in uw offerte-aanvraag zo veel mogelijk details, dan maken wij een persoonlijke aanbieding voor u. Heeft u vragen over schuifluiken, advies nodig in uw keuze of bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan de mooiste en meest geschikte schuifluiken voor buiten en binnen.