Oude luiken

Oude luiken

Zijn uw oude luiken aan vervanging toe? Zoekt u luiken die de klassieke uitstraling van uw pand versterken en tegelijkertijd de voordelen bieden van moderne materialen en productietechnieken? Eurolouvre is uw luikenspecialist. Verken het ruime assortiment kunststof, houten en aluminium luiken en laat de luiken van uw keuze door ons op maat maken en personaliseren. We hebben diverse klassieke modellen beschikbaar, waaronder de goede oude louvreluiken. We werken uw luiken naar wens af, zodat ze de uitstraling van (uw) oude luiken zeer dicht benaderen.

De voordelen van oude luiken

Oude luiken dienen als zonwering

Buitenluiken houden het zonlicht tegen, zodat de stralen niet via het glas naar binnen komen. Dat voorkomt het broeikaseffect waardoor de temperatuur binnen minder snel oploopt.

Oude luiken zorgen voor extra isolatie

Luiken houden de warmte binnen. Dat geldt net iets meer voor binnenluiken, maar ook buitenluiken werken isolerend.

Oude luiken bieden privacy

Luiken vergroten uw privacy. Dankzij de verschillende soorten luiken zoals louvreluiken, paneelluiken en schuifluiken kunt u zelf kiezen hoeveel extra privacy u wenst.

Oude luiken geven karakter aan uw pand

Luiken aan de buitenkant van het huis versterken de uitstraling van uw woning of commerciële pand. Bij projectbouw geeft u de panden met luiken een eenduidige uitstraling.

Wat maakt 'oude' luiken zo charmant?

Oude luiken hebben een onmiskenbare charme die tijdloos is. Ze herinneren ons aan de ambachtelijke tradities van vroeger, toen vakmensen met zorg en toewijding deze luiken vervaardigden. Bij Eurolouvre streven we ernaar om de charme van oude luiken te behouden met behulp van moderne materialen en technieken. Als u op zoek bent naar luiken die het verleden omarmen zonder de voordelen van het heden te vergeten, ontdek dan ons assortiment en laat ons de perfecte luiken voor uw pand op maat maken.

'Oude' louvreluiken

Wie op zoek is naar oude luiken voor buiten, vindt heel waarschijnlijk zijn of haar gading bij de louvreluiken. Onze louvreluiken zijn een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van oude luiken en brengen deze charme met trots naar de moderne tijd. De schuingeplaatste lamellen geven uw pand een klassieke uitstraling en bieden tal van voordelen. De lamellen zorgen ervoor dat de zonnestralen worden afgeschermd, terwijl frisse lucht en subtiel daglicht naar binnen kunnen stromen. Bij Eurolouvre bieden we een gevarieerde collectie louvre luiken van hout, aluminium en kunststof, elk met hun eigen unieke voordelen. Deze en alle andere luiken kunnen we volledig op maat maken en naar uw specifieke wensen afwerken.

Klassiek met een vleugje modern

Voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van oude luiken met moderne strakheid bieden onze louvre-paneelluiken de perfecte oplossing. Hiermee geniet u van de flexibiliteit van louvreluiken en de privacy, isolatie en veiligheid van paneelluiken. In het assortiment houten luiken vindt u verschillende modellen louvre-paneelluiken.

Oude luiken op maat

Ieder pand is uniek, en het is belangrijk dat uw luiken naadloos aansluiten op uw gevel en ramen. Als u oude luiken voor buiten wilt vervangen, dan wilt u nieuwe luiken in dezelfde afmetingen. Daarom maken wij uw luiken volledig op maat. Voordat we beginnen, komen we bij u thuis of op uw projectlocatie om de luiken nauwkeurig in te meten. We bieden diverse mogelijkheden op het gebied van kleur en afwerking, en ons team staat klaar om uw wensen te realiseren. Wij hebben de producten, het vakmanschap en de capaciteit om uw project tot in de puntjes te verzorgen, inclusief het plaatsen van uw nieuwe luiken met oude uitstraling.

De 'oude' luiken van Eurolouvre

Bij Eurolouvre vindt u raamluiken van hout, kunststof en aluminium. Houten schuifluiken kunnen worden geschuurd en gebeitst, of worden gelakt in een RAL-kleur naar keuze. Het nadeel van hout is dat het periodiek opnieuw moet worden behandeld. Dat geldt niet voor kunststof en aluminium schuifluiken. Deze zijn onderhoudsarm en zeer goed bestand tegen de elementen. De uitstraling van aluminium schuifluiken is wat moderner. Ze zijn er in strakke en speelse designs.

Model H35

Offerte aanvragen

Model H60

Offerte aanvragen

Model A met hele toog

Offerte aanvragen

Model A met toog

Offerte aanvragen

Model A-C

Offerte aanvragen

Model A-CHV

Offerte aanvragen

Model A40

Offerte aanvragen

Model Baarn

Offerte aanvragen

Model beweegbare lamel

Offerte aanvragen

Model C in 2 kleuren

Offerte aanvragen

Model C met kalf

Offerte aanvragen

Model C met X

Offerte aanvragen

Model C met zandloper

Offerte aanvragen

Model C met zandloper.

Offerte aanvragen

Model CHV

Offerte aanvragen

Model CHV in 2 kleuren

Offerte aanvragen

Model CHV met diagonaal

Offerte aanvragen

Model Eifel

Offerte aanvragen

Model CHV met kalf

Offerte aanvragen

Model Friesland

Offerte aanvragen

Model Kampen

Offerte aanvragen

Model Kampen schroot

Offerte aanvragen

Model Kampen schroot

Offerte aanvragen

Model Laren met lamel afstand

Offerte aanvragen

Model Laren kleine lamel

Offerte aanvragen

Model Laren ronde lamel

Offerte aanvragen

Model Laren vlakke lamel

Offerte aanvragen

Model Laren-Veluwe met bossing

Offerte aanvragen

Model Laren-Veluwe

Offerte aanvragen

Model T in 2 kleuren

Offerte aanvragen

Model Veluwe met bossing

Offerte aanvragen

Model Veluwe vlak

Offerte aanvragen

Offerte voor 'oude' luiken

Bent u benieuwd wat ‘oude’ maatwerk-luiken kosten? Omdat het om maatwerk gaat, is ieder project uniek. Neem contact op om een offerte aan te vragen of dien een terugbelverzoek in. Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht, ontvangt u een offerte op maat. Geef uw woning of projectbouw extra karakter en charme, met prachtige ‘oude’ luiken van Eurolouvre.

Karakteristieke luiken laten plaatsen?

  • Persoonlijk advies op maat bij u thuis
  • Wij nemen proefluiken mee voor een compleet beeld van de mogelijkheden
  • We denken graag met u mee over (maatwerk-)oplossingen
  • Vakkundige montage van uw nieuwe luiken