KUNSTSTOF LUIKEN

Wanneer u op zoek bent naar luiken die lang meegaan en weinig onderhoud vergen, bekijk dan de collectie kunststof luiken van Eurolouvre. Als dé luikenspecialist van Nederland leveren en monteren we kunststof luiken door het hele land. Hieronder ziet u de diverse modellen waar u uit kunt kiezen. Welk model kiest u en welke kleur mag deze worden? Wij maken de kunststof luiken voor u op maat en in de stijl die u wenst. Meer weten of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Louvre

Model KJ
Model KJ
Model KR
Model KR
Model KJ met toog
Model KJ met toog
Model KJR
Model KJR
Model KJ met segment
Model KJ met segment

Waarom kiezen voor kunststof luiken?

 

De een kiest voor aluminium luiken, de ander voor hout en weer een ander zweert bij kunststof luiken. Eurolouvre levert en monteert al deze soorten, dus u zit hier in ieder geval goed! Iedere soort heeft zo z’n voordelen en soms ook nadelen. Laten we eens kijken waarom u zou kiezen voor kunststof luiken. 

 

U heeft al kunststof kozijnen

De voordelen van kunststof zijn u bekend, want u heeft al kunststof kozijnen. Nu u heeft besloten luiken te (laten) plaatsen, wilt u de voordelen van kunststof ook in de luiken terugzien. Bovendien gebruikt u graag matchende materialen voor een eenduidige uitstraling. Ook als u bijvoorbeeld houten kozijnen heeft, zijn er diverse kunststof luiken die bij uw kozijnen passen.

Sterk en duurzaam

Het kunststof waar uw luiken van is gemaakt is oersterk. Het kan tegen een stootje en als u er een kras in wilt maken moet u echt uw best doen. Bovendien hebben de weersomstandigheden maar weinig invloed op het materiaal. Dat is fijn, want bij de meeste mensen hangen de kunststof luiken buiten. Hierdoor gaan uw kunststof luiken niet alleen lang mee, maar blijven ze ook nog eens lang mooi.

 

Weinig onderhoud nodig

Kunststof is van zichzelf niet poreus. Hierdoor neemt het geen vocht op en kan vuil zich er slecht aan hechten. Voor het onderhoud heeft u doorgaans niet meer nodig dan een doek en een emmertje sop.

Lichtgewicht luiken

Kunststof heeft een lage dichtheid. Dat betekent dat kunststof luiken licht van gewicht zijn, iets waar onze monteurs heel blij mee zijn.

 

Vraag een offerte voor kunststof luiken

 

Of het nu gaat om een enkele woning, bedrijfspand of een hele straat of wijk, Eurolouvre is uw leverancier en monteur van kunststof luiken. Kijk alvast in de collectie welk model het mag worden en geef ons uw voorkeuren door wat betreft beslag en afmetingen. Heeft u geen gedetailleerde maten, dan komt een van onze collega’s uw vensters met plezier opmeten. Dan ontvangt u een offerte en voorstel voor de planning. Bij akkoord gaan we aan de slag en kunt u binnenkort genieten van uw kunststof luiken! Neem bij vragen gerust contact op via onderstaande gegevens.