Sierluiken

Geef uw woning of bedrijf karakter en stijl

Stelt u zich eens voor: de zon schijnt en werpt zijn stralen op uw woning of bedrijfspand. Uw oog valt op de sierlijke luiken die uw ramen accentueren. Ze geven uw gevel een unieke uitstraling en zorgen voor karakter en stijl. Eurolouvre biedt een uitgebreid assortiment aan sierluiken, op maat gemaakt van hout, aluminium of kunststof. Kies uit verschillende soorten luiken zoals louvreluiken, paneelluiken en schuifluiken en een afwerking die perfect bij uw gebouw past. Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of project, wij maken de sierluiken voor u op maat en zorgen voor een vlotte en vakkundige montage. Geef ons uw wensen en voorkeuren door en we gaan voor u aan de slag!

Wat zijn sierluiken?

Sierluiken zijn luiken die je aan de buitenkant van ramen kunt bevestigen. Ze zijn ontworpen om de esthetische uitstraling van een gebouw te verbeteren en geven het pand een extra element van charme en karakter. 

 

Houten, kunststof en aluminium sierluiken

Bij Eurolouvre vindt u een breed scala aan sierluiken zoals louvreluiken, paneelluiken en schuifluiken. Bekijk ons assortiment voor de unieke designs. Zoals u ziet hebben we de luiken ingedeeld op materiaal: hout, kunststof en aluminium. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen uitstraling en eigenschappen.

 

Houten sierluiken

Houten sierluiken zijn zeer gewild vanwege hun klassieke en natuurlijke uitstraling. Ze kunnen ook strak en glad worden afgewerkt, waardoor ze strakke en moderne gevels kunnen sieren. Hout is een duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Het onderhoud vergt wel wat meer werk dan bijvoorbeeld aluminium sierluiken, maar met de juiste verzorging kunnen ze jarenlang meegaan.

 

Aluminium sierluiken

Aluminium sierluiken hebben meestal een moderne en strakke uitstraling, maar we kunnen ze ook zo afwerken dat ze klassieke stalen luiken kunnen vervangen. Het lichtgewicht en duurzame materiaal is bestand tegen diverse weersomstandigheden, waardoor het zeer geschikt materiaal is voor buitenluiken. Bovendien vereisen aluminium sierluiken weinig onderhoud en zijn ze gemakkelijk schoon te maken.

 

Kunststof sierluiken

Kunststof sierluiken zijn een mooie en duurzame oplossing. Ze zijn licht van gewicht, sterk en duurzaam. Dankzij de uitstekende isolatie- en ventilatiemogelijkheden kunnen kunststof sierluiken bijdragen aan een energiezuinige woning of bedrijfspand. Wilt u de voordelen van kunststof en de uitstraling van hout? Wij hebben diverse prachtige houtlook kunststof sierluiken voor u, in prachtige natuurlijke kleuren en met realistische houtnerf. 

 

Sierluiken op maat

Alle sierluiken die u op deze website vindt, maken wij speciaal voor u op maat. Als u geen gedetailleerde afmetingen heeft, dan komt een van onze collega’s uw vensters met plezier opmeten. Kies het materiaal en basismodel en geef uw voorkeuren op voor de afwerking (een RAL-kleur naar keuze, mat of glanzend, met of zonder zichtbare houtnerf). Dan beginnen wij met de productie van uw sierluiken op maat. Maar daar houdt onze service nog niet op! Als de luiken klaar zijn dan komen wij ze vakkundig bij u monteren. Ook adviseren we u over het onderhoud, zodat uw sierluiken jarenlang als nieuw blijven.

 

Sierluiken kopen? Ontvang vlot uw offerte

Bij Eurolouvre kunt u terecht voor een breed assortiment aan sierluiken, van verschillende materialen en in diverse stijlen. Wacht niet langer en geef uw woning of bedrijf de tijdloze uitstraling die het verdient. Neem vandaag nog contact op met Eurolouvre en ontvang een vlotte offerte op maat.