Kunststof louvre luiken

Kunststof louvre luiken

Wanneer u op zoek bent naar luiken die lang meegaan en weinig onderhoud vergen, bekijk dan de collectie kunststof luiken van Eurolouvre. Als dé luikenspecialist van Nederland leveren en monteren we kunststof luiken door het hele land. Hieronder ziet u de diverse modellen waar u uit kunt kiezen. Welk model kiest u en welke kleur mag deze worden? Wij maken de kunststof luiken voor u op maat en in de stijl die u wenst. Meer weten of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!
POPULAIRE KEUZE

Kunststof Louvreluiken

Deze klassieke luiken zijn wereldwijd te bewonderen van binnensteden tot buitenaf. De hoek van de lamellen in louvreluiken kan worden bijgesteld voor een optimale balans tussen privacy en lichtinval.

Model KJR

Offerte aanvragen

Model T in 2 kleuren

Offerte aanvragen

Wat zijn louvre luiken?

Louvre luiken (louvreluiken) zijn raamluiken met kenmerkende schuine lamellen. Dit type luik is ontworpen om zon tegen te houden, privacy te bieden en daglicht binnen te laten. De hoeveelheid daglicht en inkijk worden bepaald door de hoek van de lamellen. Louvre luiken zijn in kunststof verkrijgbaar, maar ook in hout en aluminium. Elk materiaal heeft zo z’n eigenschappen die u aan zouden kunnen spreken. Op deze pagina kijken we naar de voordelen van kunststof louvre luiken.

Waarom kunststof louvre luiken?

Louvreluiken en andere luiken werden oorspronkelijk van hout gemaakt. Deze traditie wordt nog steeds voortgezet. De opkomst van kunststof kozijnen en deuren bracht de ontwikkeling van kunststof louvre luiken op gang. Waarom kiest men voor kunststof kozijnen, deuren en luiken?

KUNSTSTOF BIEDT VELE VOORDELEN TEN OPZICHTE VAN HOUT:

  • Hout moet regelmatig geschilderd worden, kunststof hoeft dat niet;
  • Hout kan gaan rotten, kunststof wordt hoogstens wat stugger;
  • Kunststof is dan ook beter bestand tegen weerstomstandigheden;
  • Kunststof is een stuk lichter dan hout;
  • Kunststof louvre luiken zijn er in diverse stijlen, waaronder houtlook.

De looks van hout, de voordelen van kunststof

Het beeld dat we bij kunststof hebben is veelal wit, glad en strak. Dat strookt niet echt met de traditionele uitstraling van louvre luiken. Kunststof is echter veelzijdiger dan u wellicht dacht. Zo hebben wij kunststof louvre luiken voor u met de looks van echt hout. Dankzij de natuurlijke kleurverschillen en voelbare houtnerven behoudt uw pand de authentieke uitstraling. Ondertussen geniet u van de voordelen van kunststof louvre luiken.

Eurolouvre maakt uw luiken op maat

Het assortiment kunststof louvre luiken dat u hierboven ziet dient ter inspiratie. U ziet de diverse modellen om uit te kiezen. Wij komen uw ramen persoonlijk opmeten en maken uw luiken op maat. Voor uw beeld hebben we ieder model op een andere manier afgewerkt, maar feitelijk is nagenoeg alles mogelijk. Gaat u voor houtlook en zo ja, welke tint? Of liever glad, in een kleur die matcht met uw huisstijl? Wij leveren uw kunststof louvre luiken in de RAL-kleur van uw keuze.

Kunststof louvre luiken bestellen

Wij leveren maatwerk in kunststof louvre luiken. Geef daarom uw specificaties en voorkeuren door in uw offerte-aanvraag. Dan krijgt u spoedig van ons een prijsindicatie. Voor de definitieve prijsopgaaf, inclusief vakkundige montage, komen we eerst bij u langs met een rolmaat, onze catalogus en een notitieblok voor uw wensen en voorkeuren. Daarna gaan we aan de slag en heeft u spoedig uw custom kunststof louvre luiken.

Inspiratie

Onze opgeleverde projecten

Karakteristieke luiken laten plaatsen?

  • Persoonlijk advies op maat bij u thuis
  • Wij nemen proefluiken mee voor een compleet beeld van de mogelijkheden
  • We denken graag met u mee over (maatwerk-)oplossingen
  • Vakkundige montage van uw nieuwe luiken