Kunststof Louvre luiken

Combineer de klassieke uitstraling van louvre luiken met de voordelen van kunststof. Uw kunststof louvre luiken vergen nauwelijks onderhoud en zijn bestand tegen ieder weertype. Bij Eurolouvre vindt u een gevarieerd assortiment luiken, die geheel naar uw wensen op maat gemaakt en afgewerkt worden. Aan uw woning voor een enkel raam, uw volledige bedrijfspand of projectbouw; geen klus is te groot of te klein voor onze vakmensen. Kies uw basismodel, vraag uw offerte aan en laat ons uw kunststof louvre luiken realiseren.

Louvre

Model KJ
Model KJ
Model KR
Model KR
Model KJ met toog
Model KJ met toog
Model KJR
Model KJR
Model KJ met segment
Model KJ met segment

Wat zijn louvre luiken?

Louvre luiken (louvreluiken) zijn raamluiken met kenmerkende schuine lamellen. Dit type luik is ontworpen om zon tegen te houden, privacy te bieden en daglicht binnen te laten. De hoeveelheid daglicht en inkijk worden bepaald door de hoek van de lamellen. Louvre luiken zijn in kunststof verkrijgbaar, maar ook in hout en aluminium. Elk materiaal heeft zo z’n eigenschappen die u aan zouden kunnen spreken. Op deze pagina kijken we naar de voordelen van kunststof louvre luiken.

Waarom kunststof louvre luiken?

Louvreluiken en andere luiken werden oorspronkelijk van hout gemaakt. Deze traditie wordt nog steeds voortgezet. De opkomst van kunststof kozijnen en deuren bracht de ontwikkeling van kunststof louvre luiken op gang. Waarom kiest men voor kunststof kozijnen, deuren en luiken?

Kunststof biedt vele voordelen ten opzichte van hout:

Hout moet regelmatig geschilderd worden, kunststof hoeft dat niet;
Hout kan gaan rotten, kunststof wordt hoogstens wat stugger;
Kunststof is dan ook beter bestand tegen weerstomstandigheden;
Kunststof is een stuk lichter dan hout;
Kunststof louvre luiken zijn er in diverse stijlen, waaronder houtlook.

De looks van hout, de voordelen van kunststof

Het beeld dat we bij kunststof hebben is veelal wit, glad en strak. Dat strookt niet echt met de traditionele uitstraling van louvre luiken. Kunststof is echter veelzijdiger dan u wellicht dacht. Zo hebben wij kunststof louvre luiken voor u met de looks van echt hout. Dankzij de natuurlijke kleurverschillen en voelbare houtnerven behoudt uw pand de authentieke uitstraling. Ondertussen geniet u van de voordelen van kunststof louvre luiken.

Eurolouvre maakt uw luiken op maat

Het assortiment kunststof louvre luiken dat u hierboven ziet dient ter inspiratie. U ziet de diverse modellen om uit te kiezen. Wij komen uw ramen persoonlijk opmeten en maken uw luiken op maat. Voor uw beeld hebben we ieder model op een andere manier afgewerkt, maar feitelijk is nagenoeg alles mogelijk. Gaat u voor houtlook en zo ja, welke tint? Of liever glad, in een kleur die matcht met uw huisstijl? Wij leveren uw kunststof louvre luiken in de RAL-kleur van uw keuze.

Kunststof louvre luiken bestellen

Wij leveren maatwerk in kunststof louvre luiken. Geef daarom uw specificaties en voorkeuren door in uw offerte-aanvraag. Dan krijgt u spoedig van ons een prijsindicatie. Voor de definitieve prijsopgaaf, inclusief vakkundige montage, komen we eerst bij u langs met een rolmaat, onze catalogus en een notitieblok voor uw wensen en voorkeuren. Daarna gaan we aan de slag en heeft u spoedig uw custom kunststof louvre luiken.