Raamluiken

Raamluiken

Warmte-isolatie, privacy, veiligheid, uitstraling en sfeer; het plaatsen van luiken voor de ramen geeft altijd iets extra’s. Het assortiment van Eurolouvre biedt ruime keus in raamluiken voor binnen en buiten. Kies uit diverse modellen louvre luiken, paneelluiken en schuifluiken. Eurolouvre werkt de raamluiken af naar uw wensen en specificaties. De ervaren monteurs plaatsen vakkundig de luiken voor uw ramen. Geef de finishing touch aan uw woning, project of bedrijfspand met raamluiken van Eurolouvre.

De voordelen van raamluiken

Raamluiken dienen als zonwering

Buitenluiken houden het zonlicht tegen, zodat de stralen niet via het glas naar binnen komen. Dat voorkomt het broeikaseffect waardoor de temperatuur binnen minder snel oploopt.

Raamluiken zorgen voor extra isolatie

Luiken houden de warmte binnen. Dat geldt net iets meer voor binnenluiken, maar ook buitenluiken werken isolerend.

Raamluiken bieden privacy

Luiken vergroten uw privacy. Dankzij de verschillende soorten luiken zoals louvreluiken, paneelluiken en schuifluiken kunt u zelf kiezen hoeveel extra privacy u wenst.

Raamluiken geven karakter aan uw pand

Luiken aan de buitenkant van het huis versterken de uitstraling van uw woning of commerciële pand. Bij projectbouw geeft u de panden met luiken een eenduidige uitstraling.

Luiken voor ramen

Of u nu op zoek bent naar traditionele houten luiken, moderne kunststof luiken of ijzersterke aluminium raamluiken, Eurolouvre heeft het allemaal. Luiken voor ramen zijn niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan elk interieur en exterieur. Met luiken voor de ramen kunt u eenvoudig de hoeveelheid licht en privacy in de ruimte bepalen. Daarnaast bieden ze extra isolatie, wat kan helpen om de energierekening te verlagen. Een mooie bijkomstigheid (of wellicht hoofdzaak) is het buitenhouden van ongenode gasten. Helemaal wanneer de raamluiken voorzien zijn van anti-inbraakbeslag zullen inbrekers het al snel opgeven.

Raamluiken binnen

Bent u op zoek naar een stijlvolle en functionele oplossing voor de ramen binnen? Raamluiken zijn een uitstekende keuze. Om ze te openen en sluiten hoeft u het huis niet uit. Door de luiken binnen voor de ramen te plaatsen wordt de warmte optimaal vastgehouden. In het assortiment van Eurolouvre is er voor ieder interieur wel een passend model te vinden. Na het ontvangen van uw keuze en specificaties maken we ze netjes op maat. En we maken ze helemaal matchend door ze in de gewenste RAL-kleur af te werken.

Raamluiken buiten

Van vrijstaande boerderij tot appartementencomplex en van modern kantoorgebouw tot historisch pand; raamluiken buiten zorgen overal voor extra sfeer en uitstraling. De buitenluiken van Eurolouvre zijn van hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Dit geldt voor kunststof en aluminium luiken. Ook houten luiken kunnen we zo afwerken dat ze meer dan geschikt zijn als raamluiken buiten.

Uitgelicht: Louvreluiken

Een zeer populair model raamluiken is het louvreluik. Eurolouvre heeft ze in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld met afgeronde of juist rechte bovenkant. De schuingeplaatste lamellen bieden flexibiliteit in de privacy, lichtinval en ventilatie. Dankzij deze voordelen en de karakteristieke look kiezen vele huiseigenaren en projectbouwers ervoor om louvreluiken voor de ramen te (laten) plaatsen.

De raamluiken van Eurolouvre

Bij Eurolouvre vindt u raamluiken van hout, kunststof en aluminium. Houten schuifluiken kunnen worden geschuurd en gebeitst, of worden gelakt in een RAL-kleur naar keuze. Het nadeel van hout is dat het periodiek opnieuw moet worden behandeld. Dat geldt niet voor kunststof en aluminium schuifluiken. Deze zijn onderhoudsarm en zeer goed bestand tegen de elementen. De uitstraling van aluminium schuifluiken is wat moderner. Ze zijn er in strakke en speelse designs.

Model H35

Offerte aanvragen

Model H60

Offerte aanvragen

Model A met hele toog

Offerte aanvragen

Model A met toog

Offerte aanvragen

Model A-C

Offerte aanvragen

Model A-CHV

Offerte aanvragen

Model A40

Offerte aanvragen

Model Baarn

Offerte aanvragen

Model beweegbare lamel

Offerte aanvragen

Model C in 2 kleuren

Offerte aanvragen

Model C met kalf

Offerte aanvragen

Model C met X

Offerte aanvragen

Model C met zandloper

Offerte aanvragen

Model C met zandloper.

Offerte aanvragen

Model CHV

Offerte aanvragen

Model CHV in 2 kleuren

Offerte aanvragen

Model CHV met diagonaal

Offerte aanvragen

Model Eifel

Offerte aanvragen

Model CHV met kalf

Offerte aanvragen

Model Friesland

Offerte aanvragen

Model Kampen

Offerte aanvragen

Model Kampen schroot

Offerte aanvragen

Model Kampen schroot

Offerte aanvragen

Model Laren met lamel afstand

Offerte aanvragen

Model Laren kleine lamel

Offerte aanvragen

Model Laren ronde lamel

Offerte aanvragen

Model Laren vlakke lamel

Offerte aanvragen

Model Laren-Veluwe met bossing

Offerte aanvragen

Model Laren-Veluwe

Offerte aanvragen

Model T in 2 kleuren

Offerte aanvragen

Model Veluwe met bossing

Offerte aanvragen

Model Veluwe vlak

Offerte aanvragen

Raamluiken kiezen en bestellen

Eurolouvre levert de volledige service in raamluiken met een breed assortiment, deskundig advies en vakkundige plaatsing. Kijk op de website alvast welk materiaal en model u aanspreekt en neem contact op voor de mogelijkheden. Vervolgens worden de luiken voor uw ramen op maat gemaakt en afgewerkt zoals u wenst. Welke raamluiken kiest u voor uw woning, project of bedrijfspand

Karakteristieke luiken laten plaatsen?

  • Persoonlijk advies op maat bij u thuis
  • Wij nemen proefluiken mee voor een compleet beeld van de mogelijkheden
  • We denken graag met u mee over (maatwerk-)oplossingen
  • Vakkundige montage van uw nieuwe luiken